Efficiënt hulpmiddelen bestellen?

Als je naast de adl tijd over hebt, wil je liever warme aandacht aan je cliënt besteden dan onnodig veel tijd kwijt zijn aan het regelen van hulpmiddelen. Verzorgende Anette vraagt zich af hoe dit beter kan.

Vraag: hoe kan ik sneller hulpmiddelen bestellen voor mijn cliënten?

“Laatst kwam ik thuis bij de 71-jarige meneer Visser, een van mijn vaste cliënten. Zijn vrouw is vorig jaar overleden, dus ik probeer altijd tijd te maken voor een praatje. Zeker nu hij net een nieuwe knie heeft, wil ik graag wat extra aandacht aan hem besteden. Maar omdat ik een douchekruk, rollator en grote pleisters moest regelen, kwam ik er simpelweg niet aan toe. Die hulpmiddelen moest ik bij drie verschillende leveranciers bestellen. Dat betekent drie telefoontjes, drie aanvragen voor een vergoeding bij de zorgverzekeraar en dan nog de administratieve rompslomp in het dossier van de cliënt. Het aanvragen van hulpmiddelen kost me steeds zoveel tijd, terwijl ik die veel liever aan mijn cliënten besteed. Kan dat allemaal niet sneller en eenvoudiger?”

– Anette Schoenmaker, thuiszorgmedewerker in Arnhem

Antwoord: Bestel al je hulpmiddelen in één keer op Duxxie

Beste Anette,

Natuurlijk wil je zo veel mogelijk warme aandacht aan je cliënten geven. Daarom is er onlangs iets nieuws gelanceerd: Duxxie. Medipoint is met Duxxie gaan samenwerken, zodat jij als thuiszorgmedewerker veel sneller en makkelijker alles voor de zorg thuis kunt bestellen: hulpmiddelen, steunkousen en smartcare.
Je plaatst je bestelling in een mum van tijd op je smartphone of tablet. Bij je geplaatste bestelling upload je eenvoudig de verwijsbrief en vervolgens zorgt Duxxie ervoor dat de leverancier alles heeft om de declaratie in te dienen bij de zorgverzekeraar. En mocht meneer Visser dat fijn vinden, dan houdt Duxxie hem op de hoogte van de bestelling en bezorging.
Bestel dus alles in één keer op Duxxie.nl, zodat jij zelf tijd overhoudt voor liefdevolle zorg.

Namens Medipoint en Duxxie, Gabriela van der Hel

Maak direct een account aan op duxxie.nl>>