Inschrijving voor De Week van Arts en Leefstijl 2024

De Week van Arts en Leefstijl ‘Duurzaam Samen!’

De inschrijving voor het grootste geaccrediteerde Leefstijlcongres van Nederland, De Week van Arts en Leefstijl 2024, is nu geopend. Het congres, speciaal ontworpen voor en door zorgprofessionals, belooft een bron van leefstijlinspiratie te zijn met boeiende lezingen, interactieve workshops en prikkelende discussies.

Dit jaar staat het thema centraal: ‘Duurzaam Samen!‘ Tijdens ons congres benadrukken wij hoe leefstijl, leefstijlgeneeskunde en Health in All Policies de sleutel zijn tot een gezonder Nederland en hoe leefstijlinterventies en duurzaamheid samen gaan.

Het congres biedt een unieke kans voor zorgverleners om kennis te vergaren, ervaringen uit te wisselen en samen te werken aan een gezondere toekomst. Dit jaar vindt het congres plaats van 4 tot en met 7 november, met avondsessies online op 4, 5 en 6 november en een hybride (online en in Utrecht) dag op 7 november. Belangrijk om op te merken is dat er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn voor de sessie op 7 november in Utrecht, dus wees er snel bij!

De Week van Arts en Leefstijl biedt een uitgebreid programma, met onder andere:

  • Leefstijl in de praktijk: de laatste onderzoeksresultaten, praktijkervaringen en inzichten rond leefstijl en duurzaamheid in de zorg.
  • Toonaangevende sprekers zoals Maurice van den Bosch, Bas Bloem, Wim van Harten, Femi Janse, Max Nieuwdorp, Evelyn Brakema, James Kinross, Wendy Walrabenstein en vele anderen. Houd onze congressite in de gaten voor updates!
  • Netwerkmogelijkheden om kennis, ervaring en inzichten uit te wisselen.
  • Accreditatiepunten bij verschillende beroepsverenigingen.

Voor meer informatie bezoek de website.

Wij kijken uit naar uw komst op ons 12e Jaarcongres, ‘De Week van Arts en Leefstijl’.